Prvi događaj “Pravnikova srca” – “Srce se igra” bit će večer društvenih igara 3.12. s početkom od 18 sati u Klubu MC u Zagrebu

Počinje pravnikovo srce

“Ove godine u programu “Pravnikova srca” su četiri manja događaja “Srce se smije” -večer stan up komedije, “Srce se igra” – večer društvenih igra, “Srce pjeva” – humanitarni božićni koncert i “Srce daruje” donatorska večer, koja će se održati u vrijeme trajanja adventa. Sakupljat će se novčani prilozi za humanitarnu Udrugu Mali zmaj, prepoznatljive u svojem radu, za njihov projekt “Pomoć stiže zmajem” kojim brinu za preko 200 siromašne djece na prostoru Hrvatske, u što će biti uključene i sve druge studentske udruge te profesori s zagrebačkog Pravnog fakulteta, naši prijatelji i pokrovitelji kako bi humanitarna vrijednost ove dobrotvorne akcije bila što veća i efektivnija.

Prvi u nizu događaja održat će se u subotu 3.12. u 18 sati u Ulici kraljice Jelene 8 u prostorijama Kluba MC, a cijeli događaj je organiziran u suradnji sa udrugom “Igranje”, koji će nam za potrebe ove dobrotvorne akcije ustupiti svoj prostor, društvene igre te pomoći svojim stručnim vodstvom.

Također, udruge “Igranje” priključiti će se studentima prava okupljenim u Udruzi Pravnik te zajedno zaigrati i na taj način prikupiti novčane priloge za pomoć siromašne djece.

Kotizacija po igraču je 30 kuna!

Više informacija o radu udruge “Igranje” može pronaći na njihovim stranicama ovdje.